PRAKTISKE OPLYSNINGER:

Tilmelding samt betaling sker direkte her på foreningens hjemmeside. Første træning i uge 39 er en prøvetime, hvis man er i tvivl om holdvalg. Tilmelding skal foretages senest i uge 40.

Ved spørgsmål omkring tilmelding/betaling kontakt kasserer på mail kasserer@stensvedgym.dk. Øvrige spørgsmål rettes til formand: Henrik Børsting på mail: sgf@stensvedgym.dk.

Der henstilles til, at tilmelding sker svarende til de angivne aldersgrupper jævnfør holdbeskrivelserne. Følges dette ikke kan vi være nødsaget til at bede jeres barn starte op på det rigtige hold.

Samtidigt optages der ikke nye medlemmer på vores opvisningshold efter jul, da det vil være for sent at starte og lære serier mm herefter. Men så er man velkommen næste sæson :-)

T-Shirt på tirsdags børneholdene : vedr. bestilling af T-shirt: Her vil der blive lagt prøve str. til træningerne i uge 43/44 hvor man skriver sit barns str. på profilen på profilen her i systemet..

På børnehold samt springhold betales efter opfordring, sammen med kontingentet 20 kroner til gaver til ledere/hjælpere ved sæsonafslutning.

På springholdene anbefaler vi, at man selv tegner en fritids-/ulykkesforsikring på gymnasten, da foreningen ikke har en sådan forsikring.

På hjemmesiden www.stensvedgym.dk vil alle aflysninger, ekstratræninger, samt opvisninger m.m. altid være opdateret.

Foreningen tager billeder samt video på alle hold - til træninger, samt opvisninger. Disse vil blive brugt på Facebook, hjemmesider samt aviser. Uden videre samtykke fra medlemmer i Stensved G F.

Ps. får du tilmeldt dig og fortryder det en af de første træninger - så kontakt sgf@stensvedgym.dk. Så får vi ført din betaling retur.

Læs evt. om kontingenthjælp samt tøj hjælp på: http://broen-danmark.dk/om-broen/ Samt: http://broen-danmark.dk/vordingborg/testside/

 

Udmeldelse af gymnastik foreningen:
Ønsker du, at melde dig ud af gymnastik foreningen skal det gøres til Formanden på
sgf@stensvedgym.dk

Afmelding af hold:

Ønsker du, at afmelde dig af hold skal det gøres til Formanden på sgf@stensvedgym.dk


Bemærk venligst, at der ved afmelding af hold er afmeldingsfrist.

Ved opsigelse betales løbende måned + næste måned. Man er selvfølgelig berettiget til at være med i elevundervisningen for den periode der er betalt for.

Hvis du ønsker, at afmelde hold men stadig være medlem af klubben, skal det tydelig fremgå af mailen du sender - ellers udmeldes du automatisk af klubben

Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort, Visakort, Mastercard